“Një çaj i jashtëzakonshëm që mban me lehtësi shijen e këndshme me përfitimet e tij të fuqishme për humbjen e peshës, duke ofruar një mënyrë të freskët dhe efektive për të arritur qëllimet e mia të shëndetit.”

Përbërës 100% natyral

Produkti i prodhuar dhe paketuar në Zvicërr, një pije natyrale dhe e shëndetshme për humbjen e peshës.

Detaje

E prodhuar dhe e paketuar në Zvicër, pija Madoxtea përmban ekstrakte bimore, një prej të cilave është Glucomannan, i cili ndihmon në ngopjen e stomakut dhe frenon oreksin. Mund të përmendim edhe Morosil, i cili shkrin yndyrën e grumbulluar prej vitesh në zonat e ndjeshme. Është gjithashtu i njohur për efikasitetin e shkrirjes së yndyrës në zonën e barkut (stomak). Këtë fakt e kemi vërtetuar edhe me rezultate reale për klientët tanë.

Përmbajtja e pijes plotësohet nga shumë ekstrakte të tjera, të zgjedhura me kujdes, të dobishme për imunitetin e të gjithëve. Pija përdoret nga të dyja gjinitë që nga mosha 16 vjeçare. Gjatë përdorimit të pijes ju rekomandojmë një dietë të shëndetshme që do t'ju mbajë në zakon edhe pasi të keni mbaruar me Madoxtea.

Përbërësit origjinalë natyralë

Çaji Madoxtea përmban ekstrakte bimore, një prej të cilave është Glucomannan, i cili ndihmon në ngopjen e stomakut dhe frenon oreksin. Mund të përmendim edhe Morosil, i cili shkrin yndyrën e grumbulluar prej vitesh në zonat e ndjeshme.

Shporta

Perzgjidhni detajet per porosine tuaj

60 cope per pako

50

Shto ne shporte 🛒

Shteti

Transport falas ne Kosovë.
Transporti në Shqipëri,Maqedoni 3€

Libri

Shkarko guidën e personalizuar për humbjen e peshës

Konfirmoni detajet dhe shkarkoni dokumentin